Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Τεστ προσωπικότητας με εικόνες!

Κοίτα προσεκτικά τις παρακάτω εικόνες και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει:

Πολύ καλό Τεστ προσωπικότητας με εικόνες!

 Διάλεξε πρώτα την εικόνα που σου ταιριάζει και μετά συνέχισε στο επόμενο βήμα...

Απαντήσεις:

Εικόνα 1...
Έχεις αυτοέλεγχο, είσαι ευαίσθητος και σκέπτεσαι πολύ πριν κάνεις κάτι. Παλεύεις εξαντλητικά και περισσότερο από τον υπόλοιπο κόσμο με τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου. Μισείς την επιπολαιότητα και προτιμάς να είσαι μόνος παρά να υπομείνεις μια συζήτηση άνευ περιεχομένου. Οι σχέσεις σου με τους φίλους σου είναι πολύ καλές, πράγμα που σου δίνει εσωτερική ηρεμία και αρμονία που χρειάζεσαι για να νιώθεις καλά. Δεν αποτελεί πρόβλημα για εσένα το να κάθεσαι μόνος για μεγάλες περιόδους, χωρίς να βαριέσαι.

Εικόνα 2...
Είσαι ανεξάρτητος, αντισυμβατικός, απελευθερωμένος. Απαιτείς μια ελεύθερη και ανεξάρτητη ζωή, που σου επιτρέπει να καθορίζεις μόνος/η την πορεία σου. Έχεις μια καλλιτεχνική κλίση στη δουλειά και στη διασκέδαση. Η ανάγκη για ελευθερία σε κάνει καμιά φορά να κάνεις το αντίθετο από αυτό που έπρεπε. Ο τρόπος ζωής σου είναι πολύ ατομικιστικός. Δεν θα αντέγραφες ποτέ τυφλά αυτό που είναι "in". Αντιθέτως προσπαθείς να ζήσεις σύμφωνα με τις δικές σου ιδέες και πεποιθήσεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα "κολυμπήσεις ενάντια στο ρεύμα".

Εικόνα 3...
Είσαι δυναμικός, ενεργητικός, εξωστρεφής. Δεν έχεις πρόβλημα να πάρεις βέβαια ρίσκα και να αναλάβεις μεγάλες υποχρεώσεις με αντιστάθμισμα μια ενδιαφέρουσα δουλειά. Η ρουτίνα, αντιθέτως, φαίνεται να σε παραλύει. Αυτό που σου αρέσει περισσότερο είναι να μπορείς να έχεις ενεργό ρόλο στα πράγματα. Με τον τρόπο αυτό και το πρώτο σου βήμα είναι και το πιο αποφασιστικό.

Εικόνα 4...
Πατάς γερά στα πόδια σου, είσαι ισορροπημένος, αρμονικός άνθρωπος. Δίνεις αξία στο φυσικό στυλ και αγαπάς τα απλά πράγματα. Οι άλλοι σε θαυμάζουν επειδή πατάς γερά στα πόδια σου και μπορούν να στηρίζονται επάνω σου. Παρέχεις σ' αυτούς που είναι γύρω σου ασφάλεια και ελευθερία. Διακρίνεσαι για το ότι είσαι ζεστός και ανθρώπινος. Απορρίπτεις οτιδήποτε κραυγαλέο και τετριμμένο. Τείνεις να απορρίπτεις οποιαδήποτε παραξενιά της μόδας. Για εσένα το ντύσιμο πρέπει να είναι πρακτικό και ανεπαίσθητα κομψό.

Εικόνα 5...
Είσαι επαγγελματίας, πραγματιστής, άτομο με αυτοπεποίθηση. Παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου και πιστεύεις περισσότερο στα έργα σου παρά στην τύχη. Λύνεις τα προβλήματά σου με πρακτικό και απλό τρόπο. Στην καθημερινή σου ζωή βλέπεις τα πράγματα ρεαλιστικά και καταπιάνεσαι με αυτά χωρίς δισταγμό. Στην εργασία σου έχεις την εμπιστοσύνη των άλλων, διότι γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται επάνω σου. Η αποφασιστική δύναμη της θέλησής σου προβάλλει την αυτοπεποίθησή σου και στους άλλους. Δεν είσαι ποτέ ικανοποιημένος αν δεν τελειώσεις αυτό που σκέφτηκες να κάνεις.

Εικόνα 6...
Είσαι ειρηνικός, διακριτικός, μη επιθετικός, ανέμελος. Κάνεις φίλους αβίαστα, αλλά σου αρέσει η απομόνωση και η ανεξαρτησία. Σου αρέσει κάπου κάπου να "το σκας" από όλους και όλα και να μένεις μόνος/η σου για να βρεις το νόημα της ζωής και να διασκεδάζεις. Χρειάζεσαι ελευθερία και έτσι αποδράς σε όμορφες κρυψώνες, αλλά δεν είσαι μοναχικός τύπος. Έχεις ειρήνη με το εαυτό σου και τον κόσμο και εκτιμάς τη ζωή και ότι έχει να σου προσφέρει αυτός ο κόσμος.

Εικόνα 7...
Είσαι ανέμελος, παιχνιδιάρης, χαρούμενος. Αγαπάς την ελεύθερη και αυθόρμητη ζωή. Προσπαθείς να την χαρείς στα μέγιστα, σύμφωνα με το ρητό "Μια ζωή την έχουμε". Είσαι πολύ περίεργος και ανοιχτός σε οτιδήποτε νέο. Ευτυχείς με τις αλλαγές. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να νιώθεις δεσμευμένο/η από κάποιον/α ή από κάτι. Βιώνεις το περιβάλλον σου σαν να είναι ασταθές και πάντα καλό για μια έκπληξη.

Εικόνα 8...
Είσαι ρομαντικός, ονειροπόλος, συναισθηματικός. Είσαι πολύ ευαίσθητο άτομο. Αρνείσαι να βλέπεις τα πράγματα μόνο από μια λογική, ορθολογιστική προσωπική άποψη. Το σημαντικό για εσένα είναι τι σας λένε τα αισθήματά σας. Στην πραγματικότητα, νιώθεις ότι είναι σημαντικό να βλέπεις όνειρα και στον ξύπνιο σου. Απορρίπτεις ανθρώπους που απεχθάνονται το ρομαντισμό και καθοδηγούνται μόνο από τη λογική. Αρνείσαι να αφήσεις οτιδήποτε να περιορίσει την πλούσια ποικιλία διαθέσεων και συναισθημάτων σου.

Εικόνα 9...
Είσαι αναλυτικός, αξιόπιστος, με αυτοπεποίθηση. Η εφήμερη ευαισθησία σου αντιπροσωπεύει αυτό που είναι υψηλής ποιότητας και διαρκές. Συμπερασματικά θέλεις να περιβάλλεις τον εαυτό σου με μικρά "κοσμήματα" τα οποία ανακαλύπτεις εκεί που παραβλέπονται από τους άλλους. Για όλα αυτά η κουλτούρα παίζει σοβαρό ρόλο στη ζωή σου. Έχεις εφεύρει το δικό σου τρόπο ζωής, που είναι κομψός και αποκλειστικός, ελεύθερος από καπρίτσια της μόδας. Το ιδανικό στο οποίο έχεις βασίσει τη ζωή σου είναι η πνευματικά καλλιεργημένη απόλαυση. Αξιολογείς βάσει ενός προκαθορισμένου επιπέδου πνευματικής καλλιέργειας του ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι.

ΠΗΓΗ
tokafeneiomas.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: