Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Τι είναι η αύρα;

Τι είναι η αύρα; θεραπεία, ενίσχυση τρύπες στην αύρα

Η αύρα είναι ένα σύνολο ηλεκτρομαγνητικών μορφών ενέργειας ποικίλης πυκνότητας που πηγάζουν από το υλικό, το ζωτικό, το διανοητικό, το συγκινησιακό και το πνευματικό μας σώμα {Joseph ostrom (ανθρώπινη αύρα)}. Τα πάντα δηλαδή γύρω μας, τα φυτά, τα ζώα, τα δέντρα, οι άνθρωποι, όλα συνθέτονται από ενέργεια και όλα έχουν ενεργειακό πεδίο γύρω τους. Αυτό το ενεργειακό πεδίο, παρόλο που είναι αόρατο στο γυμνό (μη εξασκημένο) μάτι, εκτείνεται προς τα έξω από το αντικείμενο και ονομάζεται αύρα.

Μοιάζει με την ατμόσφαιρα της γης, όσο δηλαδή πιο κοντά στην επιφάνεια τόσο πιο πυκνή, ενώ αραιώνει καθώς απομακρυνόμαστε από αυτή. Επίσης, ομοίως με την ατμόσφαιρα, έχει πολλά επίπεδα.

Στους ανθρώπους αυτό το ενεργειακό πεδίο εκτείνεται από τριάντα έως ενενήντα εκατοστά από το φυσικό σώμα, ή και περισσότερο. Ανάλογα με το ενεργειακό επίπεδο του ανθρώπου και το επίπεδο πνευματικης εξέλιξης, η αύρα μπορεί να εκτείνεται μέχρι και πάνω από δεκαπέντε μέτρα από το σώμα.

Οι περισσότεροι πίνακες πνευματικών ανθρώπων και Αγίων, απεικονίζουν μια ακτινοβόλα λάμψη γύρω από το σώμα τους, ιδιαίτερα γύρω από το κεφάλι τους. Αυτή η λάμψη απεικονίζει τέλεια ένα καλά ανεπτυγμένο ενεργειακό πεδίο ή αύρα.

Η αύρα μπορεί να αναπτύξει οπές, σπασίματα, και περιοχές σκοτεινές, ή λιμνάζουσας ενέργειας, που μοιάζουν πολύ με το νέφος, τη μόλυνση και τις τρύπες στο στρώμα του όζοντος στη γήινη ατμόσφαιρα.
Τι είναι η αύρα; θεραπεία, ενίσχυση τρύπες στην αύρα
Για το λόγο αυτό το πεδίο της αύρας ενός ατόμου πρέπει να καθαρίζεται περιοδικά και να "επιδιορθωνεται", ιδιαίτερα μετά από κάποιο τραύμα, μια εγχείρηση ή ένα ατύχημα. Έτσι θα επιδιορθωθούν τα σπασίματα και τα σχισίματα που είναι δυνατό να δημιουργήσουν αναστατώσεις, ανισορροπίες και διαρροές στη αύρα.

Συνήθως έλλειψη ενέργειας σε συγκεκριμένο μέρος της αύρας σημαίνει λιγότερη προστασία στο ανάλογο μέρος τους σώματος με αποτέλεσμα το μέρος αυτό να αρρωσταίνει.

Για παράδειγμα, το άσθμα είναι συνδεδεμένο με λιγότερη ενέργεια στην περιοχή των πνευμόνων. Περίσσια ενέργειας αποβαίνει σε πόνο ή υπερδραστηριότητα του αντίστοιχου μέρους, όπως για παράδειγμα οι πονοκέφαλοι μπορεί να συνδέονται με περισσότερη "ενέργεια" γύρω από το κεφάλι (πχ λόγω πολλών σκέψεων).

Μπορούμε να δυναμώσουμε το σώμα και το ενεργειακό πεδίο με διαλογισμό, προσευχή, καλή διατροφή και άσκηση, ενώ μπορούμε να καθαρίσουμε το ενεργειακό πεδίο με το να δεχτούμε καθαρισμό της αύρας από έναν έμπειρο θεραπευτή.
Ελένη Κεραμάρη
Dr Βιοθεραπείας
Πιστοποιημένος Εφαρμοστής Θεραπευτικής Αυτογνωσίας
Ολιστική Θεραπεύτρια & Reiki Master 
www.aenairoi.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: