Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Homeland backstage: Προσοχή καίει!

Homeland, μια πολυβραβευμένη σειρά, από τις “αγαπημένες του Ομπάμα” και εκατομμύρια τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο. Κανείς δεν διαφωνεί πως οι αμερικανικές τηλεοπτικές παραγωγές έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που η ποιότητα των επεισοδίων είναι στα ίδια επίπεδα με εκείνη αυτοτελών ταινιών. Τόσο, που είναι σαν να σου προσφέρουν fast-food quality! Και νόστιμο, και άμεσο.

Μπορείτε να βρείτε πλήθος ελληνικών άρθρων που εκθειάζουν τη σειρά. Ωστόσο, θα βρείτε ελάχιστα ελληνικά άρθρα να κάνουν αναφορά στην διεθνή κριτική που έχει ασκηθεί κατά καιρούς για τον τρόπο που η συγκεκριμένη σειρά παρουσιάζει τον Ισλαμικό κόσμο.

Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να παραθέσει ένα μενού άρθρων του διεθνή τύπου που σχολιάζουν το Homeland. Για να είμαστε σαφείς, απλά αναφέρουμε τα άρθρα και επιφυλασσόμαστε ως προς τις απόψεις των αρθρογράφων, με την αναφορά μας να μην είναι συνώνυμη με ενστερνισμό των απόψεων που τα άρθρα εκθέτουν.

Η δική μας επέμβαση είναι στο να εκφράσουμε το πόσο πικάντικο μας φάνηκε το κάθε πιάτο του μενού. Food for thought, λοιπόν, συμπληρωματικά στο fast-food!
AA

Δεν υπάρχουν σχόλια: